Handwas of carwash, wat is beter? 

Er zijn vandaag de dag nog altijd twee kampen te onderscheiden als het gaat om het wassen van je auto. De een voelt meer voor het met de hand wassen van de auto en de ander zweert bij de carwash. Beide manieren hebben zo zijn voordelen, maar vandaag de dag lijkt de carwash toch wel echt de winnaar van deze strijd te zijn.  

Schone auto in enkele minuten 

Vandaag de dag kan een carwash binnen enkele minuten de auto weer volledig als nieuw laten lijken, je [auto wassen in Eindhoven] hoeft ook niet duur te zijn. Met een volledig geautomatiseerd programma hoef je de auto maar te parkeren op de juiste plek en een paar minuten later rolt hij er al glinsterend weer uit. De precisie waarmee dergelijke apparaten vandaag de dag te werk gaan is niet van dat van een mens te onderscheiden. Eigenlijk levert het vaak zelfs beter werk dan dat van een mens.  

Alles zelf in de hand houden met handwas 

Mensen die hun auto liever met de hand wassen willen vaak de regie volledig in handen houden. Echter kost die manier van het wassen van je auto veel meer tijd en is het niet eens van een hogere kwaliteit. Met deze feiten in het achterhoofd, lijkt de beste optie toch te zijn om even naar de carwash te rijden, de auto te parkeren en hem vervolgens in een mum van tijd weer schoon mee naar huis te nemen. Het gevoel van traditie tegenover de feiten van de toekomst, het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Snelheid tegenover controle. Al met al lijkt de carwash voor de meeste mensen de strijd van de handwas te winnen.